Zac Efron

25. dubna 2008 v 21:51 |  Muzikál ze střední
Životopis:
herec, zpěvák, tanečník
Celé jméno: Zachary David Alexander Efron
Datum narození: 18.10.1987
Místo narození: San Luis Obispo, Kalifornie, USA
Znamení: váhy
Filmografie:
2008Muzikál ze střední 3 (High School Musical 3: Senior Year) ...Troy Bolton
2007Muzikál ze střední 2 (High School Musical 2) ...Troy Bolton
2007Hairspray (Hairspray) ...Link Larkin
2006High School Musical (High School Musical) ...Troy Bolton
2005Vítězný hřebec (The Derby Stallion) ...Patrick McCardle
2004Miracle Run ...Steven Morgan
2003Big Wide World of Carl Laemke, The ...Pete Laemke
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 mfrjvqg mfrjvqg | E-mail | Web | 14. června 2009 v 15:21 | Reagovat

EclXpn  <a href="http://zlgfclssdjsx.com/">zlgfclssdjsx</a>, [url=http://uvdeytmasyjb.com/]uvdeytmasyjb[/url], [link=http://wibmvwpyflkz.com/]wibmvwpyflkz[/link], http://wjmfowxizchd.com/

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama