Duben 2008

Zac Efron

25. dubna 2008 v 21:51 Muzikál ze střední
Životopis:
herec, zpěvák, tanečník
Celé jméno: Zachary David Alexander Efron
Datum narození: 18.10.1987
Místo narození: San Luis Obispo, Kalifornie, USA
Znamení: váhy
Filmografie:
2008Muzikál ze střední 3 (High School Musical 3: Senior Year) ...Troy Bolton
2007Muzikál ze střední 2 (High School Musical 2) ...Troy Bolton
2007Hairspray (Hairspray) ...Link Larkin
2006High School Musical (High School Musical) ...Troy Bolton
2005Vítězný hřebec (The Derby Stallion) ...Patrick McCardle
2004Miracle Run ...Steven Morgan
2003Big Wide World of Carl Laemke, The ...Pete Laemke

Muzikál ze střední 2

2. dubna 2008 v 18:32 Muzikál ze střední
Název:
Muzikál ze střední 2 (High school musical 2)
Typ filmu: Komedie
Rok výroby: 2007
Režie: Kenny Ortega
Hrají: Zac Efron, Vannesa Anne Hudgens, Ashley Tisdale, Lucas Grabeel, Corbin Bleu, Monique Coleman, Bart Johnosn

Muzikál ze střední 1

2. dubna 2008 v 16:01 Muzikál ze střední
Název: Muzikál ze střední (High school musical)
Typ filmu: Komedie
Rok výroby: 2006
Režie: Kenny Ortega
Hrají: Zac Efron, Vanessa Anne Hudgens, Ashley Tisdale, Lucas Grabeel, Corbin Bleu, Alyson Reed, Monique Coleman, Olesya Rulin, Chris Warren Jr., Bart Johnson, Ryne Sanborn